Monday, February 1, 2010

ronasofia.com

As promised (to K.Ana), this entry will be about k.ana's blog/shopping site. Aku tak pernah beli anything online before. Ops! I did, aku beli bento accessories for the kids. But that's it! Tak pernah la aku beli barang yang harga sampai beratus online. I was skeptical about online seller's honesty and trustworthiness. Takut kalau aku bayar, nanti barang tak sampai, which happened to my dear friend Nora. She bought a handbag on ebay, dah bayar, tak sampai2. Kesian Nora.

Then one day, Ina bercerita pasal K.Ana's blog dalam our egroup. Before that Ina dah introduced Nekrock's website to me. Tapi aku cam tak interested nak beli apa2 sebab too expensive. Ye la, kalau handbag sampai almost RM1000, makan pasir la anak2 aku nanti. Then bila ina bagitau pasal K.Ana's blog, aku tertarik. The handbags, ada yang aku suka, the pricing pun not bad. Kalau beli handbag kat Msia pun, lebih kurang sama je harga. Kebetulan pulak aku dah lama tak beli handbag. Aku pun cuba la beli from K.Ana. My Hillfiger crossbody arrived as promised, in fact awal pulak. Pastu now, I'm waiting for err.. more than 5 items in the next shipment, which should arrive maybe esok or lusa. And ada lagi few items going to leave US today, and hopefully arrive by mid February.

Rasanya aku dah spend more than RM1k kat blog K.Ana. Nasib baik la bukan semua barang aku. Ada barang mok, my SILs, my sister, my hubby. Phew! kalau tak, sure mengamuk hubby.. hehehe..

One of the sunglasses yang aku beli from K.Ana. Ni aku ambik gambar from K.Ana's
website.http://ronasofia.com/blog1.php/2010/01/22/2010-54-simply-vera-by-vera-wang-sunglas-85071


Vera Wang! :D

To those interested, please visit http://www.ronasofia.com/

Thank you! Happy shopping all! :D

2 comments:

  1. http://shopmeholic.blogspot.com/
    kat cni pun byk choices jgk :)

    ReplyDelete
  2. thx rina. will check it out! :D

    ReplyDelete