Sunday, June 20, 2010

Coach in the house

Rumah aku telah menjadi rumah tumpangan untuk bag-bag coach sementara menunggu bakal owners. Since our dinner is around the corner, maka makin bertambah byk la hadiah2 yang dilambakkan kat rumah aku. Tadi aku pegi Tesco lepas beronggeng dgn Ina, Nora, Zana and June kat rumah As. Ada appointment dengan Roger, nak ambik gifts for lucky draw yang dia beli masa dia pegi Atlanta baru ni. Rasa macam perompak handbags la pulak. Punya la banyak handbags yang aku kena bawak. Orang2 kat Tesco tu pandang aku semacam je. Ye la, sarat tangan aku bawak handbags, termasuk la few handbags Nine West. The items below are not for sale ye.. hanya untuk cuci mata je.. hehe

Handbag yang di sponsor oleh Roger. (Coach Bleecker Sig Leather Patchwork Tote Berry Multicolour)

Ina punya. (Coach Voyage Signature Unisex Messenger)

If ina decided that she wants the black one, then this will be the sponsored one.(Coach Signature Cricket Satchel)

2 comments:

  1. ain, hehe.. nasib baik la i dah tak mabuk handbag anymore. :D

    ReplyDelete