Tuesday, December 21, 2010

Skating in KT

Finding a good spot utk skate kat KT is a bit difficult. Usually, kita orang skate kat dalam kawasan Istana Maziah je. But yesterday, hubby decided to bring the girls to Pantai Batu Buruk. The track is so-so je, takde la great macam kat KL. Banyak yang dah pecah2 and lubang2. Masa we all sampai kat situ, punya la ramai orang berjogging. Susah jugak the kids nak maneuver in between the crowds.

 Wearing the safety pads.

 Sempat lagi ber BB

 Orang lain yg skating, orang lain pulak yg dahaga :)

 Muka kepenatan

 Kakak holding Abah's helmet.

 Zuleika pun kepenatan.

Shariff sorang je yang tak letih lagi.

Now I understand how tired it is to have 4 kids!

8 comments:

  1. wah3, berskating rupanya :) hihi...
    u can also try kat area masjid terapung, awal pg kurang sikit org. Shidah, i 3 org pun mcm nk pengsan...apa lg 4 huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh! akt KT ke? seronoknya...

    ReplyDelete
  3. Rina,

    Sadly, hujan yg turun tak berenti, membuatkan activity skating kita org terbantut. Nanti I ajak sham pegi kat area masjid terapung tu. Sekarang ni susah betul nak cari tempat yg tak ramai orang. Mana2 pegi, penuh sesak.

    ReplyDelete
  4. Ju,

    Tunggu I balik ye, nanti kita boleh skate sama2 :D

    ReplyDelete
  5. Zarin,

    Yup! I'm in KT now. I've been in Terengganu since last week. I miss my kitchen!! huwaaa...

    ReplyDelete
  6. err.. the remark was for tired having 4kids :p. tak sempat tulis panjang2 sebab budak2 tgh tggu turn nk guna pc.i tried ice-skating before. huii.. tak sanggup dah! sengal satu badan berhari2! but i love to take up the offer.. you skate i cycle/jog, bleh? :)

    ReplyDelete
  7. Ju,

    Now I know how it feels like to have 4 kids! Letih!! I salute thee.. hehe

    next time bila i skate, i'll bring my bike too so that bila u join with ur bike, i can ride a bike too.. hahahha..

    ReplyDelete