Thursday, May 12, 2011

Lemon Cake





I'm off to the gym now! Will continue later :D

8 comments:

  1. Shidah
    I ambik sekeping kek tu, boleh??

    Haa, dah ambik pun *sambil mengunyah sambil push up ni* tapi boleh percaya ke? hehe..

    ReplyDelete
  2. wow lemon cake mesti sedap ni..bau lemon aje dah made my air liur banjir..hehe..lembut nampak kek ni..ai nak buat kek lemon dari hari tu lagi..

    ReplyDelete
  3. bak mai satu slice...sedapnya

    ReplyDelete
  4. rina,

    comel kan insect tu. semua dah habis dimakan :D

    ReplyDelete
  5. CS, boleh! nak sekarang ke? jap lagi I post guna dream express.. hehehhe..

    eh! actually, kunyah kek sambil buat push up tu is a very good idea. esok i boleh try. muahahah.. mau mengamuk laki i :D

    ReplyDelete
  6. zuwaidah,

    banyak slice pun boleh. tapi cake tu tinggal ciput je. kena ambik sekarang jugak :D

    ReplyDelete
  7. ayu,

    lemon cake tu sedap but i dont like pound cake texture. i suka kek yg gebu, halus mulus gitu. hehe.. next time kena buat lemon cake yg ada that texture :D

    ReplyDelete