Sunday, August 14, 2011

Barang from Amazon. Yay!

Rumah ku yang bagai tongkang pecah..

 
One row of kotak

 Another few more boxes at another corner

 Eh! ada lagi few more boxes kat different corner

Luar pun ada!! 

TQ K.Siti tolong angkatkan the boxes!! Kitchenaid pun semua dah selamat sampai, alhamdulillah. Thank you to those yang ordered the kitchenaid. Rumah aku dah jadi tempat borong pinggan mangkuk. TQ Suzana!! *muahs*.

21 comments:

  1. oh shidah mau pingsan tengok huwaaaaa bestnya

    ReplyDelete
  2. chikmi,

    i pun nak pengsan rasa. rumah i memang penuh dgn kotak, packing bubbles, kertas etc etc.. mcm nak pindah rumah :D

    ReplyDelete
  3. wah!!! banyak sungguh borong barang dari amazon... chik na pun tgh dok bermimpi kitcheaid mixer jugak... bila la boss nak approve budget nih..

    ReplyDelete
  4. Kak Shidah...u jual apa ya?

    ReplyDelete
  5. laaa tengok kat fb td, ingatkan shidah nak pindah.. rupanya KA sampai ya.. yg k.nor ada tak dalam tu.. hahahha.. :)

    shidah.. k.nor ada tengok KA yg kaler raspberry ice.. punya la cantik!!!! tergoda sungguh! :)

    ReplyDelete
  6. Chikna, byk masa lagi nak pujuk boss :)

    ReplyDelete
  7. 3E,

    I beli brg from amazon, tumpang shipment Kawan yg duduk US. My friend tu jual kitchenaid and Corelle, I help to promote :)

    ReplyDelete
  8. K.nor,

    Hehe... Neighbor pun ingat I nak pindah rumah. Sakit pinggang I mengangkut kotak2 tu semua. Dah la cik Abe takde.

    Raspberry ice tu mmg laws k.nor. I tgh pun terliur. Nasib baik tak termimpi2 :)

    ReplyDelete
  9. wow! byknya...cnt wait mine :D

    ReplyDelete
  10. kalau lah dalam satu kotak tu ada i yg punya..yay! tp sendiri tahu...mana ada huhu :D

    ReplyDelete
  11. rina,

    hehe.. semua org excited :D

    ReplyDelete
  12. zarin,

    hahaha.. nak ke? i can give u sekotak. but kotak kosong je la yek :D

    ReplyDelete
  13. Kak Shidah...
    lain kali boleh kirim kitchen aid & corelle ke? nanti kalau kak sidah nak beli lagi habaq kat kita ya...:-))

    ReplyDelete
  14. Salam tuan rumah,

    Akk pun teruja nk order correlle n kitchenaid ni, boleh lg ke nk order? bila next shipment agaknya?

    kc

    ReplyDelete
  15. shidah..i tak kisah mengangkut pasal excited nk bukak kotak sendiri..ha ha ha...puas nye hati cuma set tu takde pinggan lauk utk kita org melayu ni kan...hemm kena oder lagi nih..thanks shidah for all the troubles....terima kasih daunkeladi...

    ReplyDelete
  16. 3E,

    boleh. nanti bulan 12, i akan bukak the sale. shipment is in january. i'll get latest picing from my friend tu :)

    ReplyDelete
  17. kc,

    next shipment is in january. nanti i'll war2 kan dalam blog ye once order bukak. :)

    ReplyDelete
  18. k.siti,

    i angkat barang sampai sakit belikat. nanti i bagitau yek bila boleh start ambik order :D

    ReplyDelete
  19. yes tq, i'll be waiting

    kc

    ReplyDelete
  20. Corelle emm...favourite tu :-), hopefully i dont miss your post. Now dok pakai my mum punya, 30 years back

    ReplyDelete
  21. Shidah, by now dah langsai ke semua kotak2 tu?

    ReplyDelete