Monday, March 2, 2009

Monday Blues

Last nite tak tau mimpi apa, kul 10.00pm dah terlelap. Aku rasa sebab letih sgt kot coz tengahari semlm aku gi rumah K.Mei (kakak ipar aku) kat Bangsar. Plan pegi rumah dia kul 11.00am tapi terbabas sampai kul 12.00noon. Aku gi masak lunch kat rumah K.Mei. Menu semalam, Ayam Gulai Pedas, Kerabu Pucuk Paku, Sambal Belacan + Buah Kuini.

Lepas lunch, kul 3pm, aku jumpa Anne and Nora kat KL Sentral. Anne baru habis kelas, nak balik ke Johor, so singgah kejap kat KL Sentral lepak and borak2 before pegi Pudu ambik Bas to Kluang. Anne bawak buku2 cerita dia yg berlambak2. This trip, dia bawak about 15 bijik buku. Maka for the next few days, boleh la aku melayan baca buku cerita, most probably malas nak masak.. hehe.. Makan paper la laki aku nanti :D

Today patutnya aku bawak Iman pegi jumpa ENT specialist kat Selayang Hospital, pastu about 10am tadi, rasa malas pulak. Biar je la dulu, tak sanggup rasa nak bersesak2 dengan orang yg ramai, pastu nak kena beratur berjam2. Letih tunggu je. Tau je la government hospital mcm mana.



Iman & Iffah love this flash movie. I love it too

ps : During the weekend, Iffah asked me to buatkan jadual waktu for her. I was like.. what?? Why do u need a timetable? and she said "Adik nak study masa weekend". .. Oh no! Apa sudah jadi dengan anak Mama sorang ni, pesal nak study??

3 comments:

  1. pergh..nak stadi tuuuuuuuuu..hebat2

    ReplyDelete
  2. iffah memang rajin berbanding dengan iman, kuat berangan..hahaha

    ReplyDelete